PT Online

För mindre än vad en vecka med PT-timmar kostar på ditt gym, erbjuder Alpha Fitness Systems en innovativ tjänst — Online Fitness- och Hälsocoachning.

Vad innebär Online Fitness- och Hälsocoachning (PT-Online)?

Genom att skriva upp dig som en av våra online klienter får du tillgång till ett av de viktigaste och mest kraftfulla verktygen du behöver på din resa genom fitness och träning: nämligen oss.

Det vill säga att du får en tränare; en coach; en rådgivare; en ledande hand; en mentor; en vän.

Vi vet i förstahand hur tufft det kan vara att börja träna ensam. Man saknar erfarenhet och kunskap. Man kan känna sig vilsen och vemodig.

Speciellt om man är helt ny till träningens värld och ännu inte hittat sin väg och inre styrka. Därför finns vi här för att tillsammans arbeta för att möta alla dina behov, mål, drömmar och förhoppningar. Oavsett storlek och riktning.

Vår metod

Vi är medvetna om hur viktigt det är för dig och våra klienter att se klara och tydliga resultat med sin träning. Du vill gå ner i fett, bygga muskler och prestera bättre. Vem vill inte det?

Vi vill ge dig mer än bara resultat. 

För oss är helheten det viktigaste. Därför vill vi ge dig möjligheten att fokusera på dina egna mål och utmaningar. Medan vi tar hand om allting annat. Vi vill att du ska se oss som din stöttepelare i livet.

Den sista felande biten

Vanliga PT-tjänster på gym är fantastiska. Den direkta hands-on kontakten man får med sin PT är lärorik, motiverande och gör att man känner sig säkrare i sig själv och sin träning. Men det är inte heltäckande.

Vår coachning ger dig den sista felande biten.

Genom att förse dig med ett tränings- och kostprogram, som verkligen anpassas efter dina behov — samt obegränsat med rådgivning och stöd — sätter vi dig på en ostoppbar resa mot alla dina drömmar.

Vi garanterar att

Varje träningsprogram anpassas efter DINA behov.  Varje gång du kliver in på gymmet, eller ger dig iväg för att träna, så kommer du veta exakt vad du ska göra och hur du ska göra det.

Inga mer gissningar, inga mer mediokra pass. Med våra individuella och formbara träningsprogram kommer du vara på en rak väg mot dina mål.

Varje kostschema anpassas efter DINA behov. Någonsin fångat dig själv med att ha panik över vad du ska äta? Någonsin undrat om det är okej att ta bara en kaka efter middagen, när du egentligen vet att du ska äta rent och hälsosamt?

Aldrig mer. 

Istället för att bara ge dig mat du ”måste” äta, kommer vi förse dig med en rad olika metoder för alla tänkbara situationer. Samt utbildar dig i hur du gör rätt matval för dig.

Du fortfarande kommer att kunna leva DITT liv. Det är alldeles för enkelt att låta stressen och oron, över vad man borde göra, hur man borde äta, träningen och allt annat tänkbart träningsrelaterat, ta över och regera ens liv.

Det hjälper knappast att sociala medier håller på att glorifiera fitness och träning som en ”livsstil” och att vi dagligen påtvingas dogmatiska tankesätt om hur saker och ting borde gå till. Nej, det hjälper verkligen inte. Snarare avskräcker det vanliga människor som dig och mig från att träna och äta bra.

En princip som genomsyrar hela anden med Alpha Fitness är att du fortfarande ska kunna LEVA.

Det är ingen mening att ha den kropp du alltid drömt om och massa självförtroende om du inte får leva som du vill. Det är ingen mening att äta nyttigt året runt utan att ibland få tillfredsställa sig med sin favoritglass — Om det nu är vad du vill.

Det vi vill göra är att ge dig de kunskaper och verktyg som krävs för att kunna ha en fot i båda världar och att du ska kunna leva som du vill.

Så här går det till

Saker och ting kommer sällan se exakt likadant ut för alla, utan beroende på vad du är ute efter, vilka mål och möjligheter du har och hur mycket hjälp du vill ha, kommer vi att anpassa oss.

Efter att vi — tillsammans — gjort bedömningar av din situation kommer du få ett skräddarsytt träningsprogram och kostschema, med kontinuerlig återkoppling och reflektioner beroende på vad du säger och hur det går.

Coachande samtal

För att vara säker på att du blir satt på rätt väg från början och att du fortsätter att hålla kursen erbjuder vi coachande samtal som täcker alla dina behov.

Du kommer att ha obegränsad kontakt med oss via den kanal som bäst passar dig: Facebook, e-mail, Skype, sms, telefon etc — på det viset får vi möjligheten att hjälpa dig tackla de vardagliga utmaningarna som man så ofta möter. Fitness och hälsa berör alla aspekter av ditt liv; därför vill vi hjälpa dig med mer än bara ditt tränings- och kostschema.

Mer därtill grundar sig vår coachningsfilosofi helt på att vi ska finnas där för dig – när du behöver oss.

  • Har du en stressig morgon och är osäker på hur du ska göra med maten – lugnt vi hjälper dig igenom det.
  • Jobbar du övertid och har svårt för att hinna med hela passet – vi berättar direkt vad du ska fokusera på.
  • Vet du inte om du gör rätt när du knäböjer – inga problem, bara att filma så kritiserar vi din form.
  • Ska du ut på en sexig dejt men är osäker på vart du ska ta henne/honom – då rekommenderar vi glass. Alltid glass.

Att komma i form kräver hårt arbete, därför vill vi göra resten av livet så lätt som möjligt för dig – så du kan fokusera på att göra det du ska.

Det här är bland det viktigaste: Att bli coachad är en relation. Vi behöver lära känna dig och ditt liv så bra som möjligt och veta exakt hur det går för dig och vad du behöver för att utvecklas.

Intresserad av PT Online? Se våra lösningar HÄR.


För mer information om vår coachning fyller du i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi har möjlighet

Lämna dina uppgifter för mer information

    All information hanteras konfidentiellt