Vad är mer motiverande än en fantastisk framgångsberättelse? Vad sägs om flera stycken.

Nedanför kommer du att finna smakprov på berättelser från några av våra klienter. Vi har mött folk av olika slag, med varierande mål och grad av erfarenhet. Efter att ha arbetat med så många olika har vi lärt oss att bemöta varje individ efter deras unika behov.

Inga två klienter är desamma, därav är varje program och upplevelse annorlunda. Men vad som aldrig förändras är skillnaden i folks liv, eller tiden och dedikationen vi lägger på att hjälpa dem.

Läs några av våra klienters egna ord:

Cathrine Backas

Cathrine Backas

Innan jag började träna med Alpha Fitness så tyckte jag att jag tränade ganska bra och regelbundet. Jag gick på bodypump och yoga flera gånger per vecka, och kände mig faktiskt rätt så stark. Men ärligt talat, jag var inte stark eller smidig. Jag var faktiskt rätt så otymplig och rund. Men jag tränade ju. Så därför fick man äta onyttigt också. En kaka till kaffe har väl ingen dött av?

Men sanningen var ju den att det handlade aldrig om en kaka. Det var minst 3. Och sen lite godis också. Och så kan man ju lika gärna ta pizza till middag, för man ha ju ändå fuskat så mycket under dagen så kan lika gärna börja om igen nästa vecka.

"gick på bodypump och yoga flera gånger per vecka och kände mig faktiskt rätt så stark. Men ärligt talat, jag var inte stark eller smidig"

Jag sökte hjälp av Alpha Fitness eftersom jag hade börjat tröttna på bodypump och yoga. Det hjälpte mig ju tydligen inte att bli sådär slank och smidig som jag hade trott.

Sommaren var över och det hade blivit dåligt med träning och hälsosam mat. Jag hade egentligen inte så höga förväntningar om jag ska va helt ärlig, men kände väl att de va värt ett försök iallafall. Jag satte upp lite mål. Klara en chin-up på kort sikt och gå ner drygt 12 kg som långsiktigt mål.

Det sistnämnda trodde jag ALDRIG på.

Jag tror till och med att jag skrattade när jag skrev ner det. Jag började med att signa upp mig för två månader. Det första träningspasset jag fick var SJUKT jobbigt (Vafan, jag var ju tränad liksom?!). Matplanen var inte vad jag hade förväntat mig heller, så mycket mat!

Efter en månad så hade de faktiskt inte hänt så jätte mycket, tyckte jag iallafall. Men jag hade ju betalat för två så de var bara att köra på. Men ganska snart in i månad två så började jag märka skillnad. Jag kände mig starkare och jag kände mig framförallt inspirerad och motiverad - fan det kanske funkar dehär ändå.

"jag kände mig framförallt inspirerad och motiverad"

Körde stenhårt hela hösten och vintern. Vips så klarade jag en chin-up. Eller visserligen, de låg en del träning bakom men helt plötsligt var man bara där.

När Alpha Fitness lanserade appen blev det som en nytändning, plötsligt blev allt så enkelt! Vi började även dra ner på kosten lite och då jävlar gick det undan. -13 kg. Men vikten är inte det viktigaste (höhö). Det är känslan, nu KÄNNER jag mig bekväm i min kropp, och vågen kan dra åt helvete rent ut sagt, det är så mycket som spelar in på siffrorna (fast de får ni också lära er och märka 😜)

"nu KÄNNER jag mig bekväm i min kropp, och vågen kan dra åt helvete"

Alpha fitness har varit perfekt för mig. Jag har fått många kommentarer, av utomstående, att jag varit "så duktig" och "bra jobbat" osv men egentligen har de faktiskt inte varit svårt.

Jag har bara gjort som min tränare från Alpha Fitness ha sagt åt mig att göra. Punkt liksom. Inte svårare än så. Och jag älskar att de är fullständigt funtade. Ingen svältkost bestående av morötter och gurkvatten, inget "spring 30km om dagen." Allt är riktigt hållbart.

Och det är det som känns så bra. det har varit hållbart hela vägen och de kommer vara hållbart även framöver. Jag lever ett helt vanligt liv. Jag har kommit så långt fysiskt men också psykiskt! Jag kan ärligt säga att börja jobba med Alpha Fitness var det absolut bästa jag gjort.

Anders Westling

Före jag  började träna med Alpha Fitness tränade jag lite sporadiskt med det jag kände för dagen. Jag valde att börja träna med Alpha Fitness eftersom jag ville ha ett mera strukturerat träningsupplägg som var enkelt att passa in i mina dagliga rutiner samtidigt som jag ville ha ett mera resultatinriktat tränings- och kostupplägg.

Anpassat perfekt för mitt liv och mål - tappat 7% fett och byggt muskler

Det som är det bästa med Alpha Fitness är att det verkligen är ”fitness your way”. Träningsprogram och kostscheman har alltid anpassats för just mina behov, och vad, och hur jag vill äta, och träna utan att resultaten blivit lidande. Under det senaste året har jag blivit starkare i hela kroppen, samtidigt tappat 7% kroppsfett och lagt på mig en hel del muskler - vilket överträffade mina egna förväntningar.

Inga planer på att sluta träna med dem

Jag har aldrig ångrat att jag började träna med Alpha Fitness och kommer med all säkerhet att fortsätta göra det även i framtiden.

Untitled-3

Ansen Miiros

Ansen Miiros

Jag har tränat lite allmänt i många år, men det blev aldrig en vana som jag behöll. Jag kunde träna 7 dagar i veckan en period, för att sedan inte träna alls. Precis samma sak med kosten.

Men så läste jag Alpha Fitness blogg ett tag, och tänkte att det var dags att få en vardag med träning och hälsosam kost som håller i sig mer än någon vecka, och som jag trivs med. Och samtidigt bygga muskler och minska fett.

Eftersom jag inte ville ha någon quickfix så tyckte jag Alpha fitness koncept var bra; kostprogram med fria tyglar, träningsschema gjort för mig i 3 månader och pepp och coachning hela vägen. Jag tränade med Alpha Fitness i 7 månader och är supernöjd!

Trots fester, förkylningar och kebab har jag fått toppenresultat — både fysiskt och psykiskt 

Jag har blivit mycket starkare än jag var när jag började, inte bara i muskler utan även psykiskt. I och med att jag klarar av att lyfta tyngre vikter, går till gymmet när jag ska, äter bra osv.

Trots att jag varit sjuk, festat, ätit kebab och godis emellanåt så har jag ändå minskat bl.a. 7 cm runt magen, och 4 kg i vikt (bara fett eftersom vi jobbat med att öka muskler). Men mest skillnad är ändå att jag känner mig gladare, stoltare, starkare och har ett mål att kämpa emot, och någon som hjälper mig på vägen. Och det är ju självklart kul att se musklerna bli synligare!

Farbod Chehrehvani

Farbod Chehrehvani

Jag kan inte riktigt komma på exakt när träningen med Alpha Fitness började då jag känt dem från vår BJJ-träning. Så har jag alltid fått tips och råd. Det är ingen hemlighet att ingen är fullärd, utan att alla behöver ha tips och råd speciellt gällande kost och träning då det är så brett. 

Schemat jag fick blev skräddarsytt efter mig, hur jag jobbar, hur & när jag kan äta, hur & när & vad jag kan träna m.m. Detta var ett av de mest detaljerade och genomtänkt schema jag sett. Schemat var inte ristat i sten heller, utan justerades vartefter hur man kände sig och hur man prestera på gymmet och i vardagen.

Hjälp inför 3 månaders tävling

Andra gången jag bad om hjälp var när jag skulle banta kroppsvätska.

De gjorde ett schema åt mig och med deras kunskaper och mitt hårda arbete kunde jag gå ner cirka 7 kilo på drygt 5 dygn.

asdas

(Notering av oss: Farre gillar inte att skryta men han förtjänar att stå lite i rampljuset efter sin otroliga prestation. Farre gick ner 20 kilo och 22,5 cm runt midjan under 3 månader samtidigt som han fick en del muskler.)

De har väldigt mycket kunskap inom kost och träning samt har väldigt bra tips och tricks där det hjälper en på vägen. Och en sak är säker: Om de inte vet det man frågar om, så tar dom reda på det!

David Nymo

David Nymo

Jag har varit aktiv inom olika idrotter hela mitt liv, bland annat vattenpolo, löpning och kampsport. Viktnedgången skulle passa mig bra då jag tävlade i viktklasser. Jag ville gå ner i vikt och samtidigt bli starkare vilket jag inte lyckats med själv tidigare.

Kosten anpassad till min livsstil och familj

Den hjälp jag fick av Alpha Fitness utgick från mina förutsättningar och livssituation med jobb och familj. Med två aktiva barn var det svårt att få tid till mig själv och maten måste dessutom passa hela familjen. Jag åt (äter) helst husmanskost och har aldrig varit intresserad av proteinpulver av olika anledningar. Kostråden jag fick passade perfekt eftersom det fungerade ihop med övriga familjens kost. Jag fick grundlig genomgång gällande kalorier, protein, kolhydrater olika fetter mm.

Tävlade i en ny lättare viktklass — starkare än vad jag tidigare varit

Det bästa av allt var att de lärde mig cheat day. Träningen anpassades till det gym jag hade tillgång till, och riktade in sig på att öka mina förmågor inom kampsporten. Efter ett halvår var förvandlingen klar och jag kunde börja tävla som en starkare version av mig själv, i en ny lättare viktklass. Det har gått lång tid sedan jag fick hjälp av Alpha Fitness och kunskapen jag mottog inverkar på mig dagligen i mitt sätt att tänka på träning och kost.

Hannes Parkkinen

Hannes Parkkinen

Jag anlitade Alpha fitness när jag insåg att sambobuken hade blivit större än jag tyckte var okej. Den huvudsakliga anledningen var alltså att göra mig av med kroppsfett och må allmänt bättre, men ifall jag skulle få lite större muskler på köpet var det ingenting jag tackade nej till.

Körde enbart hemmaträning

Jag visste med mig själv att jag var för lat för att ta mig till gymmet, så jag bad dem lägga upp ett träningspass som jag skulle kunna köra hemma. Sagt och gjort, jag fick träningsprogrammet och kostschemat och började följa dem, om än inte slaviskt, men iallafall något ditåt. Jag märkte väldigt snabbt att det gav resultat, både psykiskt och fysiskt.

Det kanske låter klyschigt — men jag ångrar inte en sekund att jag anlitade dem

Det blev bara roligare och roligare med träningen och från att ha varit en riktig soffpotatis såg jag mer och mer fram emot nästa träningspass. Det kan låta lite klyschigt, men jag ångrar inte en sekund att jag anlitade dem. Det var till mycket hjälp att få svart på vitt vad man skulle göra och hur man skulle göra det.

Från att vara en som aldrig riktigt brytt sig om vad jag stoppat i mig började jag se över vad och när jag skulle äta, bara för att följa få så bra resultat som möjligt och till och med det blev kul efter ett tag.

Det bästa av allt var ändå att i princip när som helst man hade en fråga kunde ställa den och man fick alltid lika positiva och givande svar. Det kunde gälla allt från hur man skulle tänka när man utförde en viss övning till att bara diskutera lite allmänt om hur man skulle kunna börja prestera ännu bättre. Jag måste säga det att jag var lite tveksam till hela arrangemanget innan det satt igång, ”hur skulle de kunna hjälpa mig såhär?”, men dom tankarna försvann med en gång.

Jag skulle verkligen rekommendera alla som funderar att testa på detta att göra det, om ni bara är öppna för att be om hjälp kommer ni inte att ångra er!

Oskar Eriksson

Oskar Eriksson

Har alltid varit aktiv inom sport sen jag var liten. Tränat innebandy, hockey och även provat på kampsport. Tog en längre paus från all sport på grund av motivationsbrist.

För fyra månader sen tänkte jag att jag skulle börja gymma men hade inte någon större erfarenhet utav det så jag tog kontakt med Alpha Fitness. Där fick jag all den hjälp jag behövde!

Allt från träningsprogram och kostscheman till svar på de lättaste/ dummaste frågorna. Under bara fyra månader har jag lärt mig en hel del inom träning och kost samt gjort för mig stora framsteg på gymmet.

Glatt överraskad och har nog aldrig varit mer hälsosam

Alpha Fitness överraskade mig mycket positivt då träningen är så pass personlig. Träningsprogrammet anpassades precis efter mina mål, vad jag hade tillgång till och mycket mer. Min hälsa har nog aldrig varit så pass bra som den är nu och bättre ska den bli. Har inte några planer överhuvudtaget på att sluta hos Alpha Fitness!

Martin Hougberg

Martin Hougberg

I många år har jag känt grundarna utav Alpha Fitness och deras inställning till träning. Jag har alltid vart relativt smal både på gott och ont. Förut simmade jag på elitnivå, kunde knappt se en kroppslig skillnad på åren emellan, men efter jag lagt karriären på hyllan och levt ett riktigt "festliv" i 3 år så kunde man börja urskilja de negativa effekterna festande har på kroppen, fått lite buk och kände mig allmänt sliten m.m.

Motivation och bättre koll

I hopp om att arbeta bort dessa skavanker så försökte jag börja gymma på egen hand, utan schema och koll på hur man ska träna. Vilket resultera i att jag fick dålig framgång, därav försvann motivationen. Eftersom jag fråga en utav grundarna på Alpha Fitness. på daglig basis om olika övningar, vad för syfte de har etc. Så insåg jag att det kanske skulle vara dags att ta ett helt nytt och fräscht träningsschema/kostschema från dem.

Ökat väldigt mycket i muskler samt styrka

Kan säga som så att på 1 träningsår har jag gott upp en hel del i vikt och sett stora framgångar i framförallt bänkpress, där jag öka från att lyfta ~55 till 100 kilo. Det har vart en rolig resa att se att man både gör framgång på gymmet och att man utanför gymmet har fått komplimanger.

Ta det första steget på din egna fantastiska fitnessresa och ansök idag!

    All information hanteras konfidentiellt