Hej, jag heter Tommy – och är delägare, redaktör, coach och författare på Alpha Fitness Systems10617306_10152633108065758_753298084_n

Jämfört med vad jag representerar, finns det lite att säga om mig personligen.

Jag är blott en man med stora idealistiska drömmar. Precis som många innan drömmer jag om att förändra världen. Eller inte så mycket drömmer om det utan mer arbetar på det.

För att jag vill bygga en bättre framtid där människor är starkare och lyckligare. Inte bara fysiskt utan också psykiskt.

Anledningen till att så många söker sig till folk som oss är för att de är missnöjda. Missnöjda med sina kroppar och missnöjda med sina liv.

Vill du hjälpa mig att bygga en bättre framtid?

Med tanke på att du hittat vår sida helt enkelt antar jag att du är en intelligent person att räkna med. Förmodligen ganska snygg också.

För bara intelligenta personer söker aktivt efter en källa till självförbättring. Vilket uppenbarligen ledde dig till oss. Nu när du är här har du din chans till att hjälpa mig att bygga den värld jag drömmer om.

Det krävs inget speciellt av dig. Häng omkring vår sida och läs vad vi har att säga. Ta till dig den informationen och använd den i praktiken. Bygg ett större liv och pay it forward. Mer än så är det inte till det.

Det är vad jag gör

De flesta personliga tränare arbetar på komersiella gym och är mer säljare än något. Deras jobb är att fylla sin kvot och arbeta inom de ramar deras gym satt för dem. Vi på AlphaFTS har inga ramar att hålla oss inom, utan kan göra allting som står i vår makt att hjälpa dig med allting du vill ha hjälp med.

Jag och Jesper vill vara något större än bara en vanlig Pt. Vi vill vara din coach. Din mentor och din vän.

Vi har båda en kandidatexamen i idrotts- och hälsovetenskap från Idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna. På det är vi totala nördar.

Som en bonus får ni veta lite mer random stuff om mig,

Jag är en super nörd och livsnjutare som älskar: Tv-spel, dator-spel, Final fantasy, böcker, anime, Dragonball, film, Game of thrones, musik, filosofi, vetenskap, beteendevetenskap, att skriva, träning, mat, glass, vin, kvinnor, starksprit, att dansa, mina bros och äventyr.

Framför allt älskar jag att konstant sträva efter att bli den bästa versionen av mig själv. Medan jag drömmer om och planerar vårt världsherravälde.